Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

EXCLUSIV - SURSE:

Mama fostului primar Cherecheș ar fi revenit în România. Astăzi ar fi profesat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare

Mama fostului primar Cherecheș ar fi revenit în România. Astăzi ar fi profesat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare
Plecată din România înainte ca fiul ei, fostul primar Cătălin Cherecheș să fie condamnat la 5 ani de închisoare cu executare iar apoi acesta să fugă din țară, Viorica Cherecheș a revenit acasă. Mai mult, aceasta a fost astăzi văzută la cabinetul medical din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Ar fi revenit în Baia Mare și de astăzi și-ar fi reactivat contractul de muncă la unitatea medicală pe care a condus-o câțiva ani. Vă reamintim că mama fostului primar este în pensie dar, din lipsă de medici, a activat și ca medic la Spitalul de Boli Infectioase.

 

Medicul și dar și fostul parlamentar de Maramureș nu a făcut până la această oră nicio declarație publică despre fuga fiul ei din România după ce a fost condamnat.

 

La vremea respectivă jurnaliștii din România spuneau că dr Viorica Cherecheș l-ar fi așteptat pe Cătălin Cherecheș în Germania. Tot acolo aceasta ar fi și beneficiat de servicii medicale după ce ar fi avut probleme de sănătate.

 

În cazul condamnării socrilor fostului primar, numele dr. Viorica Cherecheș apare în înregistrările procurorilor DNA prin care părinții soției lui Cherecheș au fost condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare, respectiv 2 ani și 6 ani de închisoare cu suspendare. Cei cei doi ar fi vrut să o mituiască pe o judecătoare de la Curtea de Apel Cluj pentru a manifesta indulgentă în sentința definitivă pe care urma să dea în doarul fostului primar de Baia Mare.

 

Nu știm deocamdată dacă odată cu revenirea în țară a mamei fostului primar procurorii DNA o vor chema la audieri în dosarul părinților nurorii sale, Tabita Gliga.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with