Image 1
Image 2

Marfă întoarsă din drum la Vama Petea

În data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrarea în România un cetățean român, în vârstă de 36 de ani.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Bărbatul conducea un automarfar înmatriculat în România, cu care transporta deșeuri (mobilă și saltele second-hand) provenite din Franța. Marfa urma să ajungă la o asociație din județul Satu Mare.

 

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate – în total 14.000 kilograme – nu pot intra pe teritoriul României, întrucât nu sunt îndeplinite condițiile legale (șoferul nu a putut prezenta certificatul de curățare, dezinfecție și dezinsecție pentru marfa transportată).

 

Drept urmare, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

 

CITEȘTE ȘI: Aur pentru judoka sătmăreni la turnee internaționale

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sigla Informatia Zilei

24 octombrie 2023

Din partea PNL, la manifestările ocazionate de Ziua Armatei României, din municipiul Carei, vor participa președintele Senatului – Nicolae Ciucă, vicepreședintele Camerei Deputaților – Bode Lucian și senatorul Nicoleta Pauliuc președinta Comisiei de aparare din Senatul României.

Alcoolemie mare la volan, depistată la Beltiug

În 13 decembrie 2023, în jurul orei 21.15, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au oprit un bărbat de 52 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

Cu cât se vând tricourile lui Messi de la Cupa Mondială 2022?

Într-o licitație online organizată de prestigioasa casă de licitații Sotheby’s, un set de tricouri purtate de superstarul fotbalistic Lionel Messi în timpul campaniei de succes a Argentinei la Cupa Mondială din 2022 a fost adjudecat pentru impresionanta sumă de 7,8 milioane de dolari.