Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mariana Câmpeanu: Analizez impactul financiar al majorării cu 15% a indemnizaţiei de creştere a copilului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Mariana Câmpeanu, a declarat că a început să analizeze impactul financiar pe care l-ar putea avea revenirea indemnizaţiei de creştere a copilului la nivelul de dinainte de reducerea cu 15%, informeaza Agerpres.

“În legătură cu reducerea cu 15% a indemnizaţiei pentru creşterea copilului, nu am putut să rezolvăm acum această problemă, pentru că nu are legătură cu salariile bugetare. S-a redus prin alte acte normative. Am în studiu impactul financiar, o să discut şi cu Ministerul de Finanţe, să încercăm să rezolvăm această problemă. Am început chiar de azi şi e în curs de analiză. Aceasta este următoarea problemă de rezolvat’, a spus Mariana Câmpeanu.

 

Ministrul Muncii a precizat că revenirea indemnizaţiei la nivelul de 85% din salariu nu poate să fie aplicată decât cel devreme în 2013.

Măsura privind reducerea indemnizaţiei pentru creşterea copilului cu 15% a fost luată în luna mai 2010, Executivul de atunci stabilind ca măsura să fie aplicată temporar, până la reluarea creşterii economice.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns