Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Mecanicii de tren din Germania se pregătesc de o grevă prelungită

Mecanicii de tren din Germania se pregătesc de o grevă prelungită
Cea mai lungă grevă a mecanicilor de tren din Germania a durat 127 de zile și a avut loc în anul 2015.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Acum mecanicii de pregătesc din nou de grevă. 97% dintre ei au votat pentru o grevă prelungită, dar se gândesc și la călătorii care vor fi afectați în timpul sărbătorilor de iarnă. Totodată mecanicii de tren  au în vedere și consecințele economice care vor afecta economia. Șeful sindicatului GDL,  durul Claus Weselsky, spune că greva va dura de la trei la cinci zile. Ultima grevă de cinci zile a avut loc în anul 2021.  Sindicaliștii cer salarii mai mari și timp de lucru mai scurt. Protestele au început marți dimineața.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Poliția de Frontieră CONFIRMĂ

Cherecheș a fugit din țară prin PTF Petea cu identitatea vărului său ca pasager pe scaunul din dreapta față

Astăzi 25 noiembrie 2023, de la ora 11.00, a avut loc o conferinţă de presă susţinută la sediul Inspectoratului General al poliţiei de Frontieră Române. S-au anunțat măsurile privind activităţile efectuate în vederea clarificării modului în care Cătălin Cherecheş, persoană dată în urmărire europeană, ar fi părăsit teritoriul ţării.

Sigla Informatia Zilei

24 octombrie 2023

Din partea PNL, la manifestările ocazionate de Ziua Armatei României, din municipiul Carei, vor participa președintele Senatului – Nicolae Ciucă, vicepreședintele Camerei Deputaților – Bode Lucian și senatorul Nicoleta Pauliuc președinta Comisiei de aparare din Senatul României.