Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL SĂTMĂREAN

Meci pierdut în ultima secundă, calificare ratată!

Meci pierdut în ultima secundă, calificare ratată!
Ultimul meci oficial din play-off-ul Ligii 3 din Satu Mare, CSM Olimpia – CSM Sighetu Marmației, a fost unul decisiv pentru ambele formații care aveau ca obiectiv ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. calificarea în barajul de promovare în Liga2. Cu speranța unei calificări la baraj, meciul a strâns multă lume în tribune, peste 1.200 după estimările noastre.

 

Dar, în ciuda unui joc mult mai bun comparativ cu ce am văzut până acum, formația sătmăreană a fost învinsă de CSM Sighet și și-a ratat obiectivul. Amărăciunea ratării calificării a fost mare mai ales că, comparativ cu alte meciuri, formația sătmăreană a avut o evoluție net superioară și a fost învinsă în prelungirile meciului în urma unui gol încasat în condiții discutabile.
Dar, cinstit vorbind, ratarea calificării  se datorează și lejerității cu care jucătorii sătmăreni au tratat unele faze, atât în apărare cât și în atac.

 

Suficient să spunem că sătmărenioi au avut două uriașe ocazii în ultimele minute în situații de ”unu la unu” ratate cu seninătate de Samake și Chinde.
Apoi, la faza golului încasat în final, se poate vedea lipsa de marcaj la atacanții sigheteni a visătorilor apărători ai Olimpiei care au lăsat liberi, la 7-8 meri de poartă, doi jucători îmbrăcați în roșu.
Plus că portarul Moldovan, chiar dacă a fost împins nu a avea voie  să scape ”găina” ca un începător.

 

CSM Sighet a deschis scorul dintr-un penalty, în minutul 26, pentru ca până la pauză, CSM Olimpia să egaleze tot în urma unei lovituri de la 11 metri, transformată de Zsiga.
Ulterior marcării acestui gol sătmărenii au avut, până la final, 3-4 mari ocazii de gol ratate cu lejeritate chiar și în situația în care au avut doar portarul. Una peste alta, echipa sătmăreană termină play-off-ul pe locul 3 și ratează barajul pentru promovarea în Liga 2.

 

CSM Olimpia: CSM Olimpia: Denis Moldovan – Alin Burdeț, Cătălin Oanea, Paul Copaci, Emanuel Negru, Andrei Zbona, Pop Nándor, Zsiga Ervin, Viorel Chinde, Tudor Lucaci, Cosmin Zamfir.

 

Au mai intrat: Moussa Samake, Denis Lazăr, Gueye Mansour, Florin Mureșan.

 

CLASAMENT
1. SCM Zalău
2. Sighetu Marmației 44p
3. CSM Olimpia 42p
4. Crișul Sântandrei 36

 

CITEȘTE ȘI:

 

Meci egal în derby-ul seriei, CSM Olimpia – SCM Zalău 2-2

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns