Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Medicii nu vor mai da informaţii despre starea lui Năstase

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, vineri, că, la dorinţa familiei lui Adrian Năstase, Spitalul Floreasca nu mai poate să furnizeze niciun fel de informaţie privind starea de sănătate a fostului premier.

Şerban Brădişteanu a spus că nu mai dă niciun fel de declaraţie în acest caz, întrucât spitalul a interzis acest lucru.

“La dorinţa familiei, nu mai putem să vă comunicăm nimic despre starea dânsului de sănătate şi ce se întâmplă cu dânsul”, a adăugat Brădişteanu, citat de Mediafax.

Medicul a ţinut să infirme informaţiile potrivit cărora un etaj al Spitalului Floreasca ar fi fost evacuat pentru Adrian Năstase, el spunând că fostul premier a stat în acelaşi salon de patru paturi. Brădişteanu a precizat că poate au fost cazuri în care au fost evacuaţi aparţinători care sufocau intrările în secţii.

Totodată, Brădişteanu a făcut precizări legate de anumite informaţii apărute în mass-media privind prezenţa profesorului Ioan Lascăr în echipa care l-a operat pe Adrian Năstase.

Brădişteanu a spus că profesorul Lascăr a condus echipa pentru că are ani de traumatologie, experienţă în plăgi împuşcate şi şi-a asumat răspunderea.

“Asta nu înseamnă că Brădişteanu era cardiolog şi Lascăr plastician”, a adăugat medicul.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul “Trofeul calităţii”.

Adrian Năstase împlineşte, vineri, 62 de ani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns