Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Medicul veterinar dr. Eugen Avram a fost instalat in functia de prefect

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
noul prefect, dr. Eugen Avram, depune juramantul asistat de ministrul Ovidiu Silaghi si de senatorul Valer Marian
noul prefect, dr. Eugen Avram, depune juramantul asistat de ministrul Ovidiu Silaghi si de senatorul Valer Marian

Ceremonia a fost condusa de ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi

Duminica, de la ora 15,30, in Sala mica a prefecturii a avut loc ceremonia de instalare in functie a noului prefect si subprefect al judetului Satu Mare.

 

 

In acelasi timp, cei ce au ocupat pana azi, aceste functii, au fost eliberati din ele, fostul prefect, Cristian Sasu fiind numit in functia de subprefect.

 

Sala mica a fost neincapatoare

 

La ora anuntata, peste 70-80 de parlamentari, oameni politici si sefi de institutii s-au aflat pe holul salii in care s-a desfasurat ceremonia. In sala au intrat doar o parte dintre dansii, ceilalti au auzit doar ce se intampla inauntru.

Dintre parlamentarii satmareni au fost prezenti senatorul si presedintele PSD judetean Satu Mare, Valer Marian, deputatul si prin vicepresedintele PSD judetean, Gheorghe Ciocan, deputatul PNL, Viorel Buda si deputatul UDMR, Erdei D. Istvan.

Consiliul Judetean (CJ) a fost reprezentat de vicepresedintii Adrian Stef, candidat la presedintia CJ si Mircea Govor, iar Primaria Satu Mare de primarul Ilyes Iuliu. Au mai fost in sala si primari de localitati, precum si angajati ai Institutiei prefectului.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns