Image 1
Image 2
Acasa

NOUL AN ŞCOLAR: Membrii PNL au oferit 50 de ghiozdane cu rechizite unor copii săraci

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă 9 septembrie, Organizaţia de tineret a PNL împreună cu Organizaţia seniorilor liberali şi a Biroului Municipal al PNL, cu sprijinul oamenilor de afaceri liberali a organizat o acţiune privind achiziţionarea şi donarea a 50 de ghiozdane complet echipate destinate copiilor aflaţi in dificultate.

Consecvenţi principiului egalităţii de şanse care trebuie oferită tuturor cetăţenilor României, liberalii sătmăreni s-au mobilizat şi au pus şi de data aceasta înaintea frazelor pompoase, acţiunea eficientă.
Astfel prin acţiunea “Ajută un copil să meargă la şcoală” suntem bucuroşi că luni, cel puţin 50 de copii din judeţul Satu Mare vor merge la şcoală cu zâmbetul pe buze.

Îi aşteptăm să ni se alăture în viitor şi alţi oameni responsabili, conştienţi de importanţa unei investiţii adevărate în educaţie şi în viitorul nostru, al tuturor.
Sursa: PNL Satu Mare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Elevii școlii gimnaziale „Viorel Sălăgean” Beltiug în lumea cărților la Biblioteca Județeană Satu Mare

Elevii școlii gimnaziale „Viorel Sălăgean” Beltiug în lumea cărților la Biblioteca Județeană Satu Mare

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială „Viorel Sălăgean” Beltiug, însoțiți de doamna învățătoare Cimpoieș Roxana și Maria Jurchiș, au descoperit magia lecturii și pasiunea pentru cărți într-o vizită inspirațională la biblioteca județeană Satu Mare, unde au fost inițiați în tainele bibliofiliei și au fost răsplătiți cu insigna iubitorilor de cărți.