Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Meniul de Revelion 2013 la restaurantul unde va petrece Traian Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ficat de gâşcă cu vişine şi reducţie de vin roşu, somon la grătar cu sos de lămâie şi pulpă de raţă umplută cu ciuperci de pădure şi sos cumberland. Aşa vor arăta platourile de pe masa de Revelion a familiei prezidenţiele.

Ajuns la Covasna cu elicopterul duminică dimineaţă, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că îşi va petrece Revelionul la un hotel de patru stele din oraş, împreună cu soţia şi cele două fiice, Elena şi Ioana. “La Clermont o să fac Revelionul. O să vină şi fetele mâine. Nu, n-am invitat pe nimeni altcineva. Doar cu familia voi fi, cu fiicele”, a spus preşedintele, ieşit la plimbare cu soţia.

 

Costurile ajung la 650 de lei de persoană, scrie Gandul.

În meniul de revelion al hotelului ales de familia prezidenţială se regăsesc delicatese ca ficat de gâşcă cu vişine şi reducţie de vin roşu, somon la grătar cu sos de lămâie, pulpă de raţă umplută cu ciuperci de pădure şi sos cumberland, muşchi de vită cu sos bearnez şi creveţi.

 

La aperitiv, preşedintele va fi servit cu brânzeturi franţuzeşti şi fructe, iar ca desert, meniul include Gazpacho de pepene galben cu îngheţată de iaurt şi Millefeuille.

Pe lângă şampanie, pe masă vor fi câteva sortimente de vinuri româneşti: Domeniile Coroanei Segarcea – Chardonnay, Domeniile Săhăteni – White Artisan şi Red Artisan, Davino – Ceptura roşie, Cramele Prahova – Fetească neagră Private Reserve. Pentru noaptea de revelion, oferta restaurantului include open bar.

Costurile ajung la 650 de lei de persoană pentru pachetul care include masa de Revelion şi cea de 1 ianuarie, varianta minimă, fără cazare, pe care hotelul o are în ofertă. “Pentru anul acesta nu avem calculele exacte, dar vă pot spune că anul trecut de exemplu, costurile pentru pachetul de 31 decembrie şi 1 ianuarie a fost de 650 de lei de persoană”, a explicat pentru gândul Ovidiu Olariu, directorul de marketing al hotelului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns