Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mercedes Czerlau a cucerit cea mai prețioasă medalie

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Campionatul Național de judo ne-waza Under 18

mercedesLa Ploiești a avut loc în perioada 23-25 septembrie Campionatul Național Under 18 ne-waza plus echipe. Acolo am avut și o sportivă de la CS Unio Satu Mare.

Iar Mercedes Czerlau a făcut “legea” la categoria 52 kilograme. O categorie la care s-au înscris 10 sportive. Din câte ne-a transmis antrenorul Mihaly Terely, după un tur liber, sătmăreanca a eliminat o sportivă din București, după care a învins o judoka din Ploiești pentru ca în finală să câștige în fața unei sportive din Turnu Severin. Toate cele trei victorii au fost obținute prin ștrangulare. Iar Mercedes Czerlau a obținut cea mai prețioasă medalie din concurs, cea de aur. În proba pe echipe, Mercedes a devenit vicecampioană cu echipa din Baia Mare. În vârstă de 17 ani, sportiva noastră a mai cucerit anul acesta medalia de argint la C.N. de juniori U21, la 57 kg, și medalia de bronz la C.N. U18, 63 kg. Mercedes a fost însoțită la Ploiești de Doina Czerlau.

Urmează un nou week-end de concurs. Lorand Samel va participa la Cupa Europei de seniori din Tampere (Finlanda), la 100 kg. Iar la Turnu Severin vom avea sportivi la C.N. U12, 14, 16 de ne-waza.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sânmărtean a semnat cu Steaua

Asculta acest articol   Începând de luni, Lucian Sânmărtean este jucătorul echipei Steaua București. Mijlocașul adus de la Vaslui a