Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

Mesajul CFR-ului după tragedie

Fotbalul românesc se află în doliu după moartea lui Alexandru Matei. CFR Cluj a pierdut o legendă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alexandru Matei, poreclit “Ferguson,” a fost o figură emblematică la CFR Cluj. În 1982, a fost jucător la CFR Cluj, pe postul de fundaș. După trei sezoane, a făcut trecerea către administrație, devenind conducător la CFR, poziție pe care a deținut-o mulți ani.

 

În anii 2000, a fost și antrenor pentru o scurtă perioadă, în ciuda funcției administrative. Sub numele de “interimar”, a condus echipa CFR Cluj în doar trei meciuri, obținând trei victorii fără să primească gol. A colaborat cu 15 antrenori în calitate de director sportiv până în 2014, când Arpad Paszkany a vândut acțiunile de la CFR Cluj.

 

Mesajul transmis de fosta campioană a României:

 

⚫ Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a celui ce ne-a fost jucător, conducător, pentru o scurtă perioadă antrenor – dar, înainte de toate, prieten -, Alexandru Matei, sau simplu: Nea Sandu!

 

Și-a dedicat întreaga viață clubului nostru și, indiferent de rolul pe care l-a avut, l-a dus la îndeplinire cu devotament și multă dăruire. Pentru asta noi, toți cei din familia CFRistă, îi vom fi veșnic recunoscători!

 

Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Sandule! Vei rămâne mereu alături de noi!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns