Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mesteşugarii îşi destăinuie secretele joi la District 15

MeşteşugArt II
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
MeşteşugArt II
MeşteşugArt II

Joi, 5 februarie a.c. cu începere de la ora 17.00, la invitaţia Asociaţiei Culturale „Poarta de Aur” meşteşugari din Satu Mare şi din Ardeal vor putea fi întâlniţi alături de creaţiile lor în incinta District 15, str. Ştefan cel Mare 15, pentru ca prin discuţii despre creaţie, meşteşuguri şi multe altele să îşi facă cunoscute pe viu creaţiile unicat precum şi procesul de creaţie, în mod aparte.

Vizitatorii vor avea ocazia să vadă la District 15 atelierul de muncă al Oanei Tarţa şi vor putea participa la o creaţie comună împreună cu ea: într-o muncă de echipă se va face o pătură deosebită la care fiecare participant poate să îşi adauge propria bucăţică de lume colorată..

Evenimentul „MeşteşugArt în District” doreşte să perpetueze aceste întâlniri care au ca scop târgul şi creaţiile meşteşugăreşti, în prima zi de joi din fiecare lună. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de artă, meşteşuguri sau artă decorativă populară pentru a petrece într-un spaţiu deosebit câteva ore de bună dispoziţie şi creaţie comună. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală „Poarta de Aur” în parteneriat cu District 15 şi Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 11.07 Ne aflăm în zodia RAC