Image 1
Image 2

ERA DIGITALĂ

Metodologii utile profesorilor, cu care pot reimagina Educația, dezvoltate de Microsoft

Metodologii utile profesorilor, cu care pot reimagina Educația, dezvoltate de Microsoft
Era digitală a adus schimbări majore datorate evoluției accelerate a tehnologiei, a schimbărilor sociale și economice ceea ne conduce la întrebarea...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… cum ar trebui să fie reimaginată educația pentru îmbunătățirea procesului educațional și pentru a facilita accesul la învățare în moduri diverse și captivante. Tehnologia aduce oportunități noi, eficiente de a organiza procesul educational și a îmbunătății experiența de învățare permițând ca rolul profesorului să devină acela de ghid și facilitator al învățării.

 

 

Educația astăzi a devenit mai accesibilă decât oricând sprijinită direct și de apariția noilor tehnologii. Cursurile online, tutorialele video, aplicatiile de învățare și alte resurse educaționale online pot fi accesate de oriunde și oricând, deschizând noi oportunități de învățare pentru persoanele care altfel nu ar avea acces la educație. Această transformare reprezintă un pas major în comparație cu sistemul tradițional de învățământ, care era limitat de constrângerile legate de locația fizică și de intervalele fixe ale orarului școlar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CUTREMUR ÎN MAROC

Peste 600 de persoane au murit

Un cutremur puternic a lovit centrul Marocului în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, producând daune materiale semnificative în mai multe oraşe, însă autorităţile nu au raportat deocamdată victime, conform informaţiilor furnizate de AFP.