Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

DECIZIE DE RELOCARE

Michelin închide fabrica din Polonia și transferă producția în România

Michelin închide fabrica din Polonia și transferă producția în România
Gigantul auto francez operează mai multe fabrici în Olsztyn, acoperind o gamă largă de produse, de la anvelope pentru vehicule de pasageri și comerciale până la anvelope agricole și semifabricate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

 

Un mare producător francez închide o fabrică din Polonia și o transferă în România, afectând peste 400 de locuri de muncă. Michelin, compania franceză cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde de euro, va închide fabrica sa de anvelope pentru camioane grele din Olsztyn, Polonia, unde lucrează aproximativ 430 de angajați. Motivul din spatele acestei decizii este reducerea costurilor pe piața românească, conform informațiilor oferite de Profit.ro.

 

 

În România, Michelin își desfășoară activitatea încă din 2021 și are în prezent peste 4400 de angajați, operând în trei fabrici situate la Zalău și Florești. De asemenea, compania dispune de o rețea comercială și un centru de servicii partajate. Din 2018, Bucureștiul a devenit centrul de coordonare pentru regiunea Europa Centrală, care include 20 de țări din zona Balcanilor și Europei Centrale și de Est.

 

 

Relocarea angajaților din Polonia către alte unități ale grupului Michelin este parte a planului companiei, asigurându-le acestora că nu vor fi concediați. Aceștia vor fi relocați la alte fabrici care produc anvelope pentru autoturisme sau mașini agricole. Gigantul auto francez operează mai multe fabrici în Olsztyn, acoperind o gamă largă de produse, de la anvelope pentru vehicule de pasageri și comerciale până la anvelope agricole și semifabricate.

 

CITEȘTE ȘI: O nouă fabrică de maşini de cafea de uz casnic ‘De’Longhi’ se deschide la Satu Mare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns