Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL, CUPA ROMÂNIEI

Miercuri, de la 17.30, CSM Olimpia o întâlneşte pe Minaur Baia Mare

Miercuri după amiază în mai multe localităţi din ţară sunt programate meciurile din Turul 2 ale Cupei României la fotbal, ediţia 2023/2024. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Singura echipă din judeţul nostru ajunsă în această fază a competiţiei este CSM Olimpia Satu Mare, echipă care, în turul precedent a eliminat-o pe CSM Sighetu Marmaţiei, scor 2-1.

Acum, conform tragerii la sorţi, CSM Olimpia va întâlni o altă echipă din Maramureş, pe Minaur Baia Mare. Un meci între două echipe care, indiferent de denumire, s-au confruntat deseori de-a lungul anilor şi între care există o veche rivalitate şi care, într-o altă “eră” adunau 10-15.000 de spectatori în tribune. Sigur, ştie toată lumea că, atunci când vorbim de acele meciuri, gândul ne duce la Minerul şi Olimpia. Ce vremuri…

Una peste alta, indiferent de denumiri, de vremuri, un meci oficial de fotbal între echipe din Satu Mare şi Baia Mare atrage atenţia şi naşte ambiţii mari chiar şi în ziua de azi. Aşa că de dorit ar fi să avem parte de spectacol fotbalistic şi, de ce nu, să ne bucurăm de victoria echipei sătmărene. Altfel, antrenorii grupării sătmărene nu îi vor putea utiliza în acest meci pe Alex Mărieş şi Oanea, cei doi fiind accidentaţi în timp ce situaţia lui Cornel Ene nu a fost lămurită.

Să mai notăm că Minaur şi CSM Olimpia s-au întâlnit de două ori în ultimii 2 ani în Cupa României. Ambele meciuri s-au disputat pe ”Olimpia” şi de fiecare data s-a calificat echipa din Baia Mare, 2-0 în 2021 şi 2-1 în 2022.

Meciul dintre CSM Olimpia Satu Mare şi Minaur Baia Mare se va disputa miercuri, cu începere de la ora 17.30 şi se va disputa pe stadionul ”Olimpia-Daniel Prodan”.

Partida va fi arbitrată la centru Dragoş Lunca (Cluj), ajutat de Daniel Pop (Alba) şi Ionuţ Sabău (Cluj).
Intrarea la meci este liberă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns