Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un exemplu de implicare civică

Mihai Ardeleanu, cea mai longevivă prezență în alegerile locale din 2024

Mihai Ardeleanu, cea mai longevivă prezență în alegerile locale din 2024
Participarea lui Ardeleanu la aceste alegeri demonstrează că vârsta nu este un obstacol în calea implicării civice și a dorinței de a contribui la bunăstarea comunității.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

În comuna Dumești, județul Vaslui, alegerile locale din 2024 sunt marcate de un eveniment remarcabil: Mihai Ardeleanu, născut în 1923, se înscrie în cursa electorală pentru funcția de consilier local, la impresionanta vârstă de 100 de ani. Pe 20 august, acesta urmează să împlinească 101 ani, devenind cel mai vârstnic candidat la aceste alegeri.

 

 

Într-o conferință de presă susținută marți, președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a dezvăluit informația despre cei mai în vârstă candidați. Mihai Ardeleanu este seniorul candidaților, o dovadă de inspirație și un exemplu de implicare civică la orice vârstă.

 

 

Confirmarea candidaturii lui Mihai Ardeleanu a fost făcută și de reprezentanții Biroului Electoral Județean (BEJ) Vaslui, care au confirmat că acesta candidează pentru funcția de consilier local în comuna Dumești. Candidatura sa aduce o notă de inspirație și admirație în procesul electoral local.

 

 

Gelu Semiuc, președintele filialei USR din Dumești, partidul pe ale cărui liste Mihai Ardeleanu candidează, a confirmat candidatura acestuia, subliniind că veteranul de război se află într-o stare bună de sănătate. Participarea lui Ardeleanu la aceste alegeri demonstrează că vârsta nu este un obstacol în calea implicării civice și a dorinței de a contribui la bunăstarea comunității.

 

 

Alegerile locale din 2024 marchează un moment deosebit în viața politică, iar participarea lui Mihai Ardeleanu este un simbol al dedicației și devotamentului față de comunitate, reiterând importanța fiecărui cetățean și a fiecărui vot în procesul democratic.

 

CITEȘTE ȘIAlegerile schimbărilor de situație

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns