Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mihai Onicaș nu și-a luat gândul de la Liga I și de la echipa națională

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Captură din timpul emisiunii Panoramic Sportiv de pe Informația TV
Captură din timpul emisiunii Panoramic Sportiv de pe Informația TV

Cu prilejul întâlnirii cu Mihai Onicaș în studioul ITV, acesta ne-a declarat mai multe lucruri interesante.

Astfel, întrebat despre revenirea la Olimpia, acesta a declarat: “După ce am rupt înțelegerea cu Speranța Nisporeni, am fost contactat de antrenorul Tiberiu Csik care mi-a propus să revin la Olimpia. Cum am mai jucat la Olimpia, și cum fost plăcut impresionat de atmosfera de la echipă, am acceptat cu plăcere să revin la Satu Mare.”

Cât privește o eventuală ofertă de la o echipă de Liga I, Onicaș a declarat că nu și-a luat gândul de la a evolua în primul eșalon al României și că speră să revină cât de curând în Liga I. “Ar fi frumos să se întâmple acest lucru cu Olimpia”, ne-a spus mijlocașul grupării sătmărene.

Dar Onicaș, fost component ale loturilor naționale de juniori și de tineret, țintește și mai sus și ne-a spus că se gândește și la naționala mare a României. “Am 26 de ani, vârstă care îmi permite să sper în continuare la o convocare. Condiția este să joc bine, să fiu sănătos, ferit de accidentări” a adăugat Onicaș, fost component, printre altele, al echipelor Steaua, Poli Iași, ASA, Viitorul Constanța și Speranța Nisporeni (Moldova).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns