Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mii de oameni în Piaţa Victoriei, la mitingul organizat de BNS

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Blocul Naţional Sindical (BNS) organizează, marţi, un protest faţă de măsurile fiscale, în Piaţa Victoriei, la manifestaţie urmând să participe şi peste 600 de sindicalişti de la Automobile Dacia.

UPDATE: În jur de 2000 de protestatari, membri ai Blocului Naţional Sindical, s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a protesta faţă de măsurile fiscală. 

UPDATE: Automobile Dacia transmite că nu este asociată mitingului de protest organizat, marţi, în faţa Guvernului, la iniţiativa sindicatelor, menţionând că va aplica „cele mai bune soluţii” pentru a proteja veniturile angajaţilor, se arată într-un comunicat emis marţi.

 

“Vom fi aproximativ 3.000 de persoane. Am redus foarte mult numărul din respect faţă de moartea Regelui. Dar vom relua proteste masive de anul viitor faţă de modificările Codului Fiscal”, a declarat, pentru Mediafax, Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical.

De altfel, sindicaliştii anunţaseră deja că manifestaţia anunţată pentru 12 decembrie, pe măsurile fiscale, va avea loc doar în Piaţa Victoriei, acţiunea urmând să fie mai restrânsă decât ce anunţată iniţial.

Totodată, peste 1.000 de sindicalişti de la Automobile Dacia şi de la Blocul Naţional Sindical Argeş şi-au anunţat participarea, marţi, la mitingul de protest împotriva Guvernului, organizat în faţa Guvernului, nemulţumiţi de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat. Viceliderul Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache, a declarat, pentru Mediafax, că peste 600 de persoane de la Sindicatul Automobile Dacia şi 400 de la Blocul Naţional Sindical din Argeş vor participa la manifestaţie.

Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul bugetului de stat. Proiectul Legii bugetului pe 2018 va intra în Comisia de Buget Finanţe a Camerei Deputaţilor începând de marţi, iar lucrările vor fi finalizate în comisie sâmbăta viitoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns