Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ministerul Educatiei promoveaza sportul de masa in scoli

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministerul Educatiei a initiat un proiect prin care anul scolar 2012-2013 este dedicat sportului de masa in scoli.

Programul initiat de Ministerul Educatiei, incepand cu septembrie 2012, se va numi “Sport pentru toti, toti pentru sport” si va cuprinde o oferta, un calendar de activitati sportive la care pot sa adere voluntar scolile. Proiectul presupune angrenarea a cel putin 50% din elevii scolii si a cat mai multe cadre didactice, indiferent de disciplina care o predau, in activitatile specifice sportului de masa.

Ministerul Educatiei doreste sa instituie un sistem de incurajare a oricarui cadru didactic de a beneficia de acest certificat de “voluntar pentru sportul de masa” si de a obtine recompense in urma unei activitati pe care o desfasoara in acest sens.

“School after school”, dedicat sportului de masa, este un alt concept pe care reprezentantii Ministerului Educatiei doresc sa-l incurajeze, prin dezvoltare in parteneriat cu autoritatile publice locale. Ei cred ca un astfel de concept va permite autoritatilor publice locale, in parteneriat cu scolile, sa evalueze activitatile sportive ce pot fi desfasurate in zona unitatii administrativ-teritoriale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns