Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ministrul Mang vrea bac pe trei nivele

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ioan Mang
Ioan Mang

Dupa rezultatele dezastruoase ale absolventilor la bacalaureatul de anul trecut, conducerea Ministerului Educatiei a fost aspru criticata de actualul ministru Mang, care considera ca s-a facut o nedreptate elevilor, nu ca ar fi fost vorba de un inceput de examen corect.

“Bacalaureatul din 2011 a fost organizat nu pentru a testa ceea ce au învăţat elevii în timpul celor patru ani de liceu, ci pentru a arăta ceea ce nu ştiu şi a confirma astfel spusele preşedintelui Traian Băsescu că şcoala românească produce tâmpiţi”, afirma Ioan Mang, după afişarea rezultatelor. “Adoptand un ton triumfalist, el (ministrul Funeriu) incearca sa-si faca un titlu de glorie din performanta scolara redusa, improscand cu noroi atat cadrele didactice, cat si elevii care au sustinut examenul”, comenta cu un an in urma Ioan Mang.

El a declarat ca este sustinatorul introducerii unui Bac diferentiat, pe trei niveluri si pune in discutie supravegherea stricta a examenelor, desi numai faptul ca exista in salile de clasa camere de supraveghere video descurajeaza orice incercare de frauda.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns