Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

VIZITE OFICIALE

Mircea Geoană, efectuează vizite oficiale în Germania şi Regatul Ţărilor de Jos

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, va efectua, în perioada 15-17 mai, vizite oficiale în Germania şi Regatul Ţărilor de Jos.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe 16 mai, va ţine un discurs privind viitorul NATO, după 75 de ani de la înfiinţarea Alianţei – în cadrul Conferinţei “Rolul Germaniei în politica internaţională de securitate”, organizată de Fundaţia Konrad Adenauer (KAS). Va avea loc şi o recepţie dedicată aniversării a 20 de ani de la aderarea României la Alianţa Nord- Atlantică găzduită de KAS, Forumul Germano-Român şi Ambasada României în Republica Federală Germană. Miercuri seara, 15 mai, Mircea Geoană va lansa volumul “Bătălia pentru viitorul României.

 

 

Gândurile unui român la vârful NATO”, la “Europaisches Haus” din Berlin. Cu acest prilej, oficialul NATO va participa la o conversaţie publică în prezenţa membrilor comunităţii româneşti, moderată de jurnalistul Robert Schwartz. Vineri, 17 mai, Mircea Geoană va deschide Conferinţa “NATO Cyber Defence Pledge”, la Haga, Regatul Ţărilor de Jos. În context, înaltul oficial va avea şi o întâlnire bilaterală cu titulara apărării din Olanda, Kajsa Ollongren. Ulterior, va ţine un discurs despre rolul NATO într-o lume în schimbare, în campusul din Haga al Universităţii Leiden, şi va participa la o discuţie cu studenţii şi reprezentanţii comunităţii think-tank din Haga

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns