Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

O NOUĂ DIRECȚIE ÎNVIAȚA FOSTULUI PREȘEDINTE AL FRF

Mircea Sandu investește în proprietăți

Mircea Sandu investește în proprietăți
Într-un interviu recent, Mircea Sandu a dezvăluit că se confruntă pentru a treia oară cu cancerul, fiind însă încrezător că va învinge această boală.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a făcut o investiție semnificativă în proprietăți, vânzându-și casa din Nisa, Franța, și achiziționând trei apartamente în Monte Carlo, Monaco.

 

 

Aceste apartamente sunt situate în zona Beausoleil din “orașul miliardarilor”, cunoscut pentru peisajele sale impresionante. Planurile lui Sandu includ mutarea într-unul dintre apartamente, oferirea unuia fiicei sale, Raluca Sandu, în timp ce cel de-al treilea va fi închiriat pentru o sumă lunară de 10.000 de euro.

 

 

Mircea Sandu, în vârstă de 71 de ani, este cunoscut pentru activitatea sa ca președinte al FRF timp de 24 de ani, timp în care a contribuit la calificarea echipei naționale la trei Campionate Europene și două Campionate Mondiale.

 

Într-un interviu recent, Mircea Sandu a dezvăluit că se confruntă pentru a treia oară cu cancerul, fiind însă încrezător că va învinge această boală. În ciuda acestor provocări, Sandu continuă să își desfășoare afacerile și să se implice în diferite proiecte.Achiziționare

 

CITEȘTE ȘIMircea Sandu, acuzat de spălare de bani

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with