Image 1
Image 2

INFRACȚIUNI

Mișmașuri în Satu Mare la o Casă de Ajutor Reciproc

În 10 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost prejudiciată de o persoană,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…prin încheierea unui contract de credit, fără să fi avut acordul acesteia.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 35 de ani, din Satu Mare, ar fi încheiat un contract de credit la o Casă de Ajutor Reciproc, iar persoana vătămată ar fi dobândit calitatea de girant, fără a-și da consimțământul în acest sens.

 

Prejudiciul estimat este de aproximativ 12.000 de lei.

 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

 

Alcoolemie mare depistată la volan în orașul Negrești Oaș

 

În 10 ianuarie 2024, în jurul orei 23.30, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Negrești-Oaș, polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș au oprit un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Viteza rămâne principalul motiv pentru care se suspendă permise în Satu Mare

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 10 ianuarie 2024, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.

 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 57.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice în 10 cazuri, din care 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with