Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mutare importantă la CSM Satu Mare: pleacă Ritli vine Csik

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Am primit luni un comunicat din partea conducerii Clubului Sportiv Municipal Satu Mare în care ni se aduce la cunoștință faptul că s-a decis rezilierea contractului lui Zoltan Ritli, antrenorul echipei de fotbal.

“Conducerea clubului CSM Satu Mare și antrenorul Zoltan Ritli au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. În perioada petrecută la clubul nostru, Zoltan Ritli a condus echipa de fotbal de la înființare, promovând-o până în Liga 3. Rezultatele obținute vor rămâne întipărite în istoria clubului, îi suntem recunoscători pe această cale!” se spune în comunicatul semnat de directorul clubului, Istvan Mureșan.

O decizie normală, așteptată chiar, în contextul în care echipa de fotbal, sub conducerea lui Zoltan Ritli, a avut evoluții modeste și a înregistrat rezultate catastrofale pe parcursul ultimului sezon, astfel că a ajuns să ocupe penultimul loc în Seria 10 din L3. Dar în comunicat nu se spune cine este înlocuitorul lui Zoltan Ritli. De ce oare? Că nu poate fi și nu trebuie să fie un secret. Totuși, pe surse, noi am aflat că Tiberiu Csik este cel care se va ocupa în continuare de pregătirea jucătorilor clubului sătmărean. O decizie care, sperăm, să aducă o îmbunătățire în jocul grupării sătmărene și, în același timp, să aducă și rezultate.

Tibi Csik a antrenat cu bune rezultate pe FC Olimpia la vremea în care echipa evolua în L2 și mai conta în fotbalul din România. Îi urăm succes!

Pe surse am aflat că Zoltan Ritli va deveni director tehnic la formația sătmăreană.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. @shuru. Acuma sincer eu am urmărit așa pe sărite niște meciuri transmise pe fuckbook. Ce am văzut acolo ca și performanță și angajament este sub orice critică. Tind să cred că nu ai cu cine să faci o echipă de fotbal competitivă, cel puțin cu lotul actual și mai ales cu dăruirea ori condiția lor fizică actuală. Niște leșinați care după 10 metri scuipă plămânii afară. Asta ca să nu mai vorbim de lipsă de tactică sau de scheme. Cu Ritli oricum nu aveau cu cine să construiască o echipă, eventual una de 66 în patru persoane la un pahar de “vorbă”.

  2. Se pare că ultimele 15 înfrângeri i-au fost fatale :))))))

    Oricum nu o sa inteleg de ce se tot mizează pe antrenorii astia plicti gen Csik – Ritli și românii nu sunt bagati in seama gen Fabian si Dacian???!!

    II e frica lui gabor ca se va face performanta????

Lasă un răspuns