Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

POLITIC

Nicolae Ciucă: Liberalii își vor menține prioritățile

Președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, a făcut publice direcțiile strategice ale partidului pentru anul 2024,....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

… subliniind importanța menținerii unui echilibru între activitatea politică și cea guvernamentală în fața unui an complex și plin de provocări. Declarația a fost făcută după prima ședință a Biroului Politic Național al PNL din 2024.

 

 

 

Una dintre prioritățile majore anunțate de președintele PNL este continuarea proiectelor de modernizare a țării, cu accent pe dezvoltarea infrastructurii de transport, educație și sănătate.

În acest an, vom continua proiectele de modernizare a României și ne vom menține prioritățile, așa cum le-am definit în construcția bugetară. Continuăm investițiile pentru dezvoltarea țării și avem grijă de categoriile vulnerabile. Îmbunătățim infrastructura de transport, din educație și din sănătate. Și, așa cum ne-am angajat, nu introducem noi taxe și impozite.” a transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă pe Facebook.

 

 

 

Îmbunătățirea infrastructurii este privită drept un pilon esențial pentru stimularea economică și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Definitivarea fuziunii cu ALDE, a fost o altă temă discutată în ședința liberalilor.

Totodată, am discutat astăzi și o serie de aspecte organizatorice, printre care definitivarea fuziunii cu ALDE, acțiunile realizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, dar și organizarea de către PNL, la București, a congresului PPE din martie. Este un eveniment deosebit de important, la care vor fi prezenți lideri din mai multe țări europene și care va consolida poziția României pe harta politicii internaționale.”, a adăugat președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

 

 

CITEȘTE ȘI;Stroe, despre sondajul care plasează PNL la 20%

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns