Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nicolas Pop, bronz la Naționalele de juniori

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Campionatul Național de floretă la cadeți și juniori s-a încheiat sâmbătă în sala ”Ana Pascu” din București. Ultimul concurs i-a avut în prim-plan pe juniori, iar CS Satu Mare a reușit să obțină o nouă medalie de bronz.

Pe podiumul final a urcat sătmăreanul Nicolas Pop. În cele două faze de grupe a obținut 8 victorii și 4 înfrângeri. Apoi, pe tabloul principal cu eliminare directă, Nicolas l-a eliminat pe Robert Ghetu (Triumf București), scor 15-1, pentru ca apoi să treacă de colegul său de club, de Răzvan Nojea, scor 15-11. Pe tabloul de 8 a dispus de Ionuț Stoe (Triumf București), scor 15-11, iar în semifinale a cedat cu Alexandru Sîrb (CSA Steaua), scor 6-15, cel care cucerit și titlul național. Într-un final, Nicolas Pop a cucerit medalia de bronz.

Rezultatele celorlalți sătmăreni: Răzvan Nojea – locul 9, Matei Serghie – locul 10, Adam Daboczi – locul 27. Au participat 35 de sportivi de la diferite cluburi din țară.

Campionatul Național de cadeți și juniori s-a încheiat cu trei medalii de bronz cucerite de clubul sătmărean. Anterior, Teodora Șofran a ocupat locul 3 la junioare, iar Matei Serghie pe locul 3 la cadeți.

Floreta de la CS Satu Mare este antrenată de Dan Șuta, Arnold Izsaki, Eva Lengyel și Attila file.

Urmează Campionatul Național cadeți și juniori la spadă feminin și masculin, doar individual. Concursurile vor avea loc tot în București. 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns