Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nigerian prins la Petea cu paşaport spaniol furat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică, 28 martie, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au oprit, la aproximativ 700 metri de linia de frontieră, pe drumul naţional ce duce în PTF Petea, un bărbat care s-a legitimat cu un paşaport biometric emis de autoritățile spaniole.

Persoana a fost condusă la sediul SPF Petea, întrucât polițistul de frontieră care a verificat documentul a constatat faptul că persoana oprită pentru legitimare nu este una și aceeași cu titularul documentului în cauză, iar paşaportul aparține altei persoane.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul este de fapt cetăţean nigerian, are 30 de ani, şi intenţiona să iasă din România prin PTF Petea prezentând la controlul de frontieră paşaportul biometric spaniol, întrucât el nu posedă documente legale care să îi permită călătoria în spațiul Schengen. S-a constatat, cu ocazia verificărilor, faptul că documentul de identitate pe care l-a prezentat la control este căutat de autoritățile spaniole din februarie 2020.

Sursă: Poliția de Frontieră

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns