Image 1
Image 2

RIJKSMUSEUM AMSTERDAM

Noapte de neuitat la Rijksmuseum: O experiență exclusivă cu ‘The Night Watch’

Ți-ai dorit vreodată să ai o vizionare privată a tabloului tău preferat? Un bărbat norocos pe nume Stefan Kasper din Țările de Jos i s-a oferit această oportunitate și mai mult atunci când a devenit al 10-lea milion de vizitatori la Rijksmuseum din Amsterdam.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

V-ați imaginat vreodată cum ar fi să aveți o experiență exclusivă cu pictura preferată? Pentru Stefan Kasper din Țările de Jos, acest vis a devenit realitate. El a avut privilegiul unic de a fi al 10-lea milion de vizitator al Rijksmuseum din Amsterdam și, ca răsplată, i-a fost oferită o noapte de neuitat în compania capodoperei lui Rembrandt, “The Night Watch”.

 

 

În 2017, Rijksmuseum a fost gazda acestui moment memorabil. Totul a început în mod obișnuit, până când Kasper a scanat biletul de intrare și a fost recunoscut ca fiind vizitatorul cu numărul 10 milion. A fost întâmpinat cu o ceremonie specială, unde un reprezentant al muzeului i-a dezvăluit surpriza pregătită. După orele de vizitare, Kasper a avut ocazia rară de a petrece o seară în intimitatea muzeului, bucurându-se de lucrările lui Rembrandt și ale altor mari artiști.

 

 

Rijksmuseum a imortalizat aceste momente printr-un videoclip emoționant, prezentându-l pe Kasper în timp ce savurează cina și vinul în mijlocul galeriei de artă, își face ritualul de seară și se pregătește de somn, încheindu-și ziua printr-un apel către familie, înainte de a se culca sub veghea atentă a “The Night Watch”. Experiența sa unică la muzeu a fost, fără îndoială, o aventură culturală de neuitat.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS CARE O FI CAPITALA ROMÂNIEI?

Miss Moscova 2023 a dat cu băţul în baltă la această întrebare

Un moment halucinant a avut loc în cadrul unei emisiuni televizate, a cărei invitată şi protagonistă a fost Miss Moscova 2023. Aceasta a răspuns total nepotrivit unei întrebări a moderatorului, şi anume care este capitala României.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now