Image 1
Image 2
Acasa

Noi amenzi date de DSVSA Satu Mare

În 8-14 decembrie 2023, inspectorii DSVSA Satu Mare din cadrul Serviciului Sănătate și Bunăstare animală au efectuat un număr de 82 controale în exploatații profesionale și non profesionale din județul Satu Mare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În urma acestor controale a fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, din care 1 amendă contravențională în valoare  de 1.200 lei, pentru 1 exploatație non profesională din localitatea Crucișor și  3 avertismente pentru 3 exploatații non profesionale, din localitățile – Acâș, Beltiug și Lelei  – pentru vânzarea/cumpărarea fără documente sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, a animalelor și pentru introducerea fără documente sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, a altor animale în efectivele existente.

 

În această perioadă, în județul Satu Mare, evoluează focare de Pestă Porcină Africană în localitățile: Corund, Lelei, Viile Satu Mare, Dara și Acâș.

 

CITEȘTE ȘI: Cu cât se vând tricourile lui Messi de la Cupa Mondială 2022?

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

BREAKING NEWS: Un cutremur de magnitudine 4,8 a zguduit coasta estică a Statelor Unite, inclusiv New York

BREAKING NEWS: Un cutremur de magnitudine 4,8 a zguduit coasta estică a Statelor Unite, inclusiv New York

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 a lovit nord-estul Statelor Unite vineri dimineață, resimțindu-se puternic în zona metropolitană a orașului New York și pe întregul litoral de est, de la Maryland până în Maine, conform US Geological Survey (USGS). Epicentrul a fost identificat în apropiere de Lebanon, New Jersey, iar seismul a stârnit reacții din Connecticut, Massachusetts până în Boston și Philadelphia, fără a se înregistra însă daune majore imediate.

Sigla Informatia Zilei

24 octombrie 2023

Fostul oficial de la CSM Olimpia Satu Mare, Florin Fabian susține o conferință de presă la ora 14:30. Cosmin Iuhas rămâne antrenorul principal, iar varianta venirii lui Dacian Nastai nu stă deloc în picioare, deoarece clubul nu-l vrea. Sunt indicii pentru Mihai Sabău, dar probabil după ce se termină sezonul de toamnă se va schimba ceva.