Image 1
Image 2

ÎNDEMN LA LECTURĂ

Noi volume cu reni, spiriduși și Moș Crăciun îi așteptă pe copii la Bibliotecă

Secția de Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Județene Satu Mare îi așteaptă pe prichindei cu o mulțime de cărți noi, pentru toate gusturile și vârstele.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Instituția de cultură vine în întâmpinarea cititorilor de toate vârstele cu propuneri de lecturi pentru fiecare preferință, iar activitățile prin care este încurajată lectura sunt organizate constant de către bibliotecari.

 

 

Una dintre cele mai actuale invitații la lectură lansată celor mici a vizat noile achiziții editoriale, care se constituie într-o colecție de cărți feerice de iarnă, cu Moș Crăciun, reni și spiriduși, dar care sunt potrivite și părinților doritori de a le citi celor mici înainte de culcare.

 

 

“Serile în așteptarea Crăciunului și a lui Moș Crăciun, în căldura și liniștea căminului, pot fi mai plăcute citindu-le copiilor povești, despre frumusețea Crăciunului, despre oameni cu suflet darnic și copii cuminți!

 

 

La secția pentru copii cei interesați sunt întâmpinați de o colecție de cărți feerice de iarnă, cu reni, spiridusi și cu Moș Crăciun! Cei mici nu trebuie decât să se bucure de magia cărților!”, au precizat reprezentanții instituției de cultură.

 

 

Zilele trecute, zeci de copii au făcut cunoștință cu noul spațiu al Bibliotecii Județene Satu Mare, dar au aflat și cum pot obține permise pentru a putea împrumuta volumele mult dorite.

 

 

De asemenea, numeroși elevi și preșcolari au petrecut o zi minunată printre volumele special pregătite pentru ei de către bibliotecari, fiind vorba în special de cărți de povești.

 

 

De altfel, personajele din basme sunt cele care stârnesc imaginația celor mici și le oferă prilejul, în cadrul exercițiilor și jocurilor propuse de bibliotecari, să creeze propriile personaje fantastice. Ca rezultat, cei mici au reușit să creeze alte povești, cu alte personaje inedite și cât se poate de originale, cu final neașteptat de amuzant.

 

 

Cert este că șirul acțiunilor prin care bibliotecarii și conducerea instituției de cultură încearcă să atragă cât mai mulți cititori nu se oprește aici. Evenimentele dedicate adulților sunt și ele numeroase, iar beneficiile sunt și de partea cititorilor, cât și a Bibliotecii.

 

Citește și:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

ATENȚIONARE ÎN SATU MARE

Parcări care încurcă autobuzele

Compania de transport în comun Transurban transmite vineri, 10 noiembrie 2023, un avertisment ferm către călători în legătură cu parcările neregulamentare care au devenit o sursă constantă de întârzieri și inconveniente pentru serviciile de autobuz.