Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

INCENDIU LA LIVADA

O casă a luat foc de la centrala termică

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someș" al județului Satu Mare a fost alertat sâmbătă dimineață, 6 ianuarie 2024, în jurul orei 06:00, să intervină la lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din Livada..
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

..unde funcționa centrala termică și era depozitată masă lemnoasă.

 

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă fiind solicitat în sprijin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Livada.

 

 

S-a intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la casa de locuit aflată în imediata vecinătate și serele aferente gospodăriei.

În urma incendiului s-a degradat acoperișul din tablă pe o suprafață aproximativă de 120 m² și masă lemnoasă (10 m3).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jar sau scântei.

 

 

* Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

 

Citește și

INCENDIU ÎN SATU MARE: Pompierii au intervenit între Gherţa Mare şi Turulung

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Irinyi Janos

IFPLUSISTORIE LOCALĂ

Irinyi Janos, inventatorul chibritului cu fosfor, s-a născut acum 206 ani la Irina din județul Satu Mare

O personalitate oarecum uitată de români, onorată mai mult în Ungaria, a contribuit în mod decisiv la confortul casnic de care se bucură omenirea modernă, inventând un mod sigur de fabricare a chibriturilor. Irinyi Janos a fost reprezentantul unei familii ilustre din Ungaria veacului al XIX-lea.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now