Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACCIDENT PERICULOS LA VETIȘ

O femeie a fost salvată de pompieri după ce a căzut într-un tub de canalizare

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 noiembrie, în jurul orei 00.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someș" al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină la extragerea unei persoane, căzută și rămasă blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de 4 cadre militare cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

 

Ajunși la fața locului, forțele militare au identificat o femeie cu vârsta aproximativă de 26 ani, conștientă și cooperantă, care se afla în imposibilitatea autoevacuării.

 

 

S-a intervenit de urgență pentru extragerea acesteia, dar datorită tubului îngust (aproximativ 50 cm) a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiș, care a adus la fața locului un buldoexcavator. Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. Practic, s-a săpat pe lângă tub, după care acesta a fost tăiat pentru a ușura ieșirea victimei.

 

După aproximativ 2 ore, intervenția de salvare a luat sfârșit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanței SAJ Satu Mare.

 

 

În urma evaluării medicale la fața locului, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, acuzând dureri la membrele inferioare.

 

Citește și:

Drumul expres Satu Mare – Vetiş – Ungaria va trece peste mai mult de 400 parcele de teren

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns