Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

O mamă și 7 copii, intoxicați cu soluție pentru deparazitarea oilor

Tragedie în localitatea Pir din județul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

 

O mamă în vârstă de 37 de ani și-a dezinfectat cei 7 copii cu soluție împotriva păduchilor, dar care se folosește la oi. Toți s-au intoxicat și au fost transportați la spital, unii în stare destul de gravă.

 

Femeia și o fată au fost internați la Terapie Intensivă (ATI), 2 copii au ajuns la Secția de Pediatrie, iar 4 au fost transportați de urgență la un spital din Cluj Napoca.

 

Iată și comunicatul oficial al IPJ Satu Mare:

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane s-ar fi intoxicat cu o soluție specifică igienizării ovinelor, în localitatea Pir.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 42 de ani, soția sa de 38 de ani, precum și cei 7 minori ai acestora, cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, ar fi utilizat soluția respectivă pentru propria igienizare.

Persoanele în cauză au fost transportate la mai multe unități medicale, pentru a li se acorda îngrijirile medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Alcoolemie mare la volan, depistată la Beltiug

În 13 decembrie 2023, în jurul orei 21.15, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au oprit un bărbat de 52 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism.