Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O zi minunata de mai in afara scolii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Minunatul motel
La motelul minunat

La initiativa doamnei Codruta Dan, mama elevei Dan Gesica din clasa a VII-a A, de la Scoala Gimnaziala “Petofi Sandor” Livada, toti elevii clasei au fost invitati la Motelul DAN din localitate.

Acolo, ei au participat la un sir de activitati distractive, in afara preocuparilor de la scoala. Dupa gusturi si preferinte, scolarii au jucat volei, fotbal sau tenis de masa. Altii, mai pofticiosi de felul lor, s-au ocupat de gatit în aer liber, conditiile materiale fiind create de gazda. Cu acest prilej, a avut loc si inaugurarea salii de fitness din incinta bazei de agrement, unde copiii au vizionat si un film interesant.

La concursuri s-au remarcat urmatorii elevi: Dan Gessica, Borca Gabriela, Csintalan Csinczia, Stefana Mihai, Varga Daniel, Kurpe Tamas, Denes Adrian, Eles Beniamin si altii.

Pentru prima data in viata lor, elevii au petrecut o noapte la motel, beneficiind gratuit de cazare si masa. Dupa aprecierea copiilor, conditiile oferite de gazde au fost de o foarte buna calitate, drept pentru care ii aduc multumirile cuvenite si considera ca a fost o zi pe care nu o vor uita toata viata lor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns