Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ISTVAN KOVACS ARBITREAZĂ

Ofertă colosală refuzată de Messi

Ofertă colosală refuzată de Messi
Pentru Istvan Kovacs nu este primul meci pe care îl arbitrează la EURO
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Pe lângă EURO 2024, care captează în mare păarte interesul iubitorilor fotbalului, mai sunt și alte informații interesante despre starurile mondiale ale balonului rotund.

 

 

Astfel, am aflat că argentinianul Lionel Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro venită din Arabia Saudită, după despărţirea sa de clubul francez de fotbal Paris SaintGermain. Ofetrtya a fost făcută înainte ca Messi să semneze cu echipa nord americană Inter Miami, în Major League Soccer (MLS). “I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro, dar a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să meargă în Statele Unite”, a spus Anmar AlHaili, preşedintele clubului Al-Ittihad, care a confirmat oferta făcută octuplului câştigător al Balonului de Aur.

 

 

Acesta s-a declarat surprins “că un jucător a putut refuza o ofertă atât de mare, de dragul familiei sale”, dar a subliniat: “Respectăm asta, pentru că familia este mai importantă decât banii”.

 

 

Anul trecut în decembrie, Lionel Messi a vorbit despre posibilitatea care i s-a oferit de a juca în liga profesionistă saudită: “Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la asta cu familia, înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune era să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, am încercat să revin, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că apoi m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, ce poate deveni un campionat important în viitorul apropiat”.

 

 

“Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în această ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. A fost Arabia Saudită sau MLS şi ambele opţiuni mi s-au părut interesante”, a adăugat Messi, căpitanul campioanei mondiale en tire Argentina.

 

 

Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce primul său meci de la EURO 2024, cel dintre echipele Sloveniei şi Serbiei, care va avea loc joi, cu începere de la ora 16:00, la Munchen, în Grupa C. Arbitriul din Carri îi va avea ca asistenţi pe icompatrioţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial a fost desemnat norvegianul Espen Eskaas.

 

 

Arbitru video la acest meci va fi olandezul Pol van Boekel, iar arbitri asistenţi video vor fi conaţionalul Rob Dieperink şi germanul Marco Fritz.

 

 

Pentru Istvan Kovacs nu este primul meci pe care îl arbitrează la EURO. El a mai condus partida Olanda – Macedonia de Nord (3-0), meci cares-a disputant însă la ediția de la EURO 2020.

 

Vă reamintim că în primul său meci de la EURO 2024, Slovenia a remizat cu Danemarca (1-1), în timp ce Serbia a fost învinsă de Anglia cu 1-0.

 

 

Iordănescu a fost ”Geniul malefic” pentru ucrainieni

 

Istvan Kovacs debutează joi la EURO

 

Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat că Florinel Coman va pleca, în cele din urmă, de la echipa campioană României. Coman va pleeca în Qatar, la echipa Al Duhail, locvul 6 în ultiima ediție de campionat. Becali a precizat că Al Duhail i-a achitat clauza de reziliere de 5

 

CITEȘTE ȘI: Leo Messi și Luis Suarez conduc Inter Miami către victorie și calificare

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns