Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia amendată de două ori de FRF

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

FC Olimpia Satu Mare a figurat din nou pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de Disciplină din cadrul FRF din data de 5 septembrie. Iar clubul sătmărean a fost sancționat de două ori în cadrul acestei ședințe pentru diverse încălcări ale regulamentului disciplinar.

Sancțiunile au fost dictate în urma unor acte de indisciplină consemnate de arbitri după meciul Olimpia – Hermannstadt și sunt exclusiv financiare, amenzi cu alte cuvine. Iar suma totală – 3570 le – este destul de însemnată.

Iată ce spune comunicatul FRF:

” În baza art. 78/a din RD CS FC Olimpia 2010
Satu Mare se sancționează cu  penalitate sportivă de 570 lei.

În baza art.83/2/d – 68/5 din RD cu aplicarea art. 45 din RD clubul CS FC Olimpia 2010 Satu Mare se sancționează cu penalitate sportivă de 3000 lei”.

În primul caz amenda de 570 de lei a fost dictată pentru acordarea mai mult de 5 cartonașe galbene într-un singur meci.

În schimb amenda cea mai mare, de 3000 de lei, a fost caordată, printre altele, conform regulamentului Disciplinar, din următorul motiv:

“Fapta repetată a copiilor de mingi de a nu retrimite fără întârziere în joc mingile ori de a întrerupe, întârzia sau perturba jocul în orice fel, duce la sancţionarea clubului organizator cu penalitate sportivă de până la 10.000 de lei, iar în caz de recidivă şi cu măsura programării jocurilor fără spectatori pentru un joc”.

Cum lucrurile s-au petrecut întocmai, iar arbitrul a consemnat faptele în raport, sancțiunea a venit de la sine.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns