Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia joaca azi cu “lanterna rosie” a seriei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Olimpia da piept cu Bistrita 2
Olimpia da piept cu Bistrita 2

 

In deplasare, cu Gloria Bistrita II

Chiar daca intalneste ultima clasata, jucatorii si antrenorii Olimpiei trateaza cu toata seriozitatea meciul cu cea de a doua echipa a Gloriei Bistrita. In consecinta, jucatorii Olimpiei au ajuns inca de joi la Bistrita si au si efectuat un antrenament pe terenul pe care se va juca partida.

Si, absolut normal zicem noi, satmarenii si-au propus sa castige meciul cu “lanterna rosie” a seriei. Evident, avand in vedere ca intre cele doua echipe este o mare difernta de valoare, Olimpia are prima sansa si, daca nu intervine neprevazutul, Olimpia isi va trece in cont toate cele trei puncte puse in joc si isi va consolida pozitia de vicelider in clasament. Fortat de imprejurari, adica de accidentarile lui Micas si Molnar, antrenorii Olimpiei vor efectua cateva modificari in linia de mijloc, compartiment in care ar putea fi titularizati Marian Pop, M. Muresan sau Hanus. Dar nu este exclus ca sa apara jucatori noi si in alte compartimente. Solutii sunt, lotul Olimpiei cuprinzand peste 20 de jucatori. Dealtfel, data fiind lipsa de miza a jocului, antrenorii ar putea da credit  catorva jucatori mai putin utilizati in acest sezon.

Formatia probabila: Suta – Mos, Heil, Fl. Muresan,  Homorozan, Botos, Villand, Hanus (M.Pop), Zsiga, Gavrilescu, Feier. Pentru ca am intrat in luna mai, FRF a modificat ora de incepere a meciurilor. Asa ca partida dintre Gloria II si Olimpia va incepe la ora 18.00, iar observator de joc a fost desemnat Attila Kanyaro (Targu Mures), fost jucator de nationala si component al celor de la ASA in urma cu 30-35 de ani.
Programul complet al etapei:
Unirea Tarlungeni – CFR II Cluj
U 0Cluj II – Seso Campia Turzii
Sanatatea Cluj – Tg.Mures II
CS Zlatna – FC Zalau
Avantul Reghin – Vointa Livezile
Unirea Dej – Unirea Floresti
Unirea Ungheni – Corona Brasov

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns