Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia joaca marti cu Unirea Ungheni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In deplasare, in etapa a 23-a a campionatului

 

Olimpia victorioasa la Tg Mures
Olimpia joaca marti in etapa intermediara la Ungheni

Mai grabita ca oricand, de parca am fi si noi prezenti la Euro 2012, Federatia a programat pentru marti a doua etapa intermediara din returul Ligii a II-a si a III-a.

Iar in aceasta etapa Olimpia joaca in deplasare, la Ungheni, impotriva echipei Unirea. Un meci nici prea greu, dar nici usor impotriva unei echipe din prima jumatate a clasamentului, cu rezultate contradictorii cu cateva infrangeri pe teren propriu, dar si victorii surprinzatoare in deplasare. Pentru a evita unele eventuale surprize, dar si pentru a avea jucatorii odihniti la ora meciului, delegatia Olimpiei a plecat de luni la Ungheni. Asta inseamna, fara indoiala, ca satmarenii tintesc victoria in meciul de marti. Lucru care speram sa se si intample. Conducerea clubului, jucatorii si antrenorii nu au renuntat la ideea promovarii iar cele 3 puncte care despart Olimpia de Corona Brasov nu sunt imposibil de recuperat. Cu conditia ca echipa satmareana sa evite orice pas gresit iar Corona sa se impiedice pe undeva.

Pentru meciul de marti nu se intrevad schimbari majore in “11”-le de start. Nu a facut deplasarea Micas, in continuare accidentat, dar este prezent in lot atacantul Danila, suspendat in etapa precedenta. Dar, cum cuplul Feier/Marinas a dat deplina satisfactie pana acum, nu sunt motive pentru a incepe cu o alta formula in atac. Formatia probabila: Suta – Mos, Fl.Muresan, Heil, Homorozan, Botos, Molnar, Villand, Zsiga, Feier, Marinas.
Meciul va incepe la ora 17.00.
Programul etapei:
Sanatatea Cluj – Univ. Cluj
CS Zlatna – Seso Campia Turzii
Avantul Reghin – FCM Tg. Mures II
Gloria Bistrita II – FC Zalau
Unirea Dej – Vointa Livezile
CFR Cluj II – Unirea Floresti
Corona Brasov – Unirea Tarlungeni

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns