Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia Satu Mare – CFR Cluj II in Liga a III-a la fotbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sambata, de la ora 17.00

Olimpia trebuie sa castige meciul de pe teren propriu cu CFR 2
Olimpia trebuie sa castige meciul de pe teren propriu cu CFR 2

Infrangerea de acum o saptamana, 0-1 cu Corona Brasov, a micsorat sansele Olimpiei de a castiga seria si de a promova in Liga a II-a.

Le-a micsorat dar nu le-a anulat cu totul. Dar, pentru a castiga seria, Olimpia nu are voie sa mai faca pasi gresiti si trebuie sa castige cam tot ce se joaca pana la finele campionatului. Inclusiv meciul de azi cu a doua echipa a CFR-lui din Cluj. Iar acest meci, ca toate celelalte, se anunta extrem de dificil chiar daca, aparent, dupa locurile din clasament, formatia satmareana pare a fi favorita certa. Dar, asa cum s-a mai intamplat, formatia din Cluj poate avea in componenta 2-3 jucatori din lotul primei echipe fapt care ar ingreuna in oarecare masura sarcina formatiei satmarene. Dar, oricum, Olimpia are prima sansa la victorie. Olimpia are ceva probleme de lot pentru acest meci. Nu va juca mijlocasul Micas, accidentarea acestuia la Brasov, intindere la inghinali, parand a fi mai serioasa decat s-a crezut. Dealtfel, pentru ca nu este la prima accidentare de acest gen, mijlocasul Olimpiei se afla in momentul de fata la Budapesta, la o clinica de specialitate, pentru un consult si investigatii suplimentare. Dar nu va juca nici atacantul Danila, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Dar mai sunt si alti jucatori cu probleme medicale, dar ei vor fi apti de a intra in teren la ora jocului. Va reintra insa Lucian Homorozan suspendat in etapa pecedenta. Formatia probabila a Olimpiei: Suta – Mos, Fl. Muresan, Heil, Homorozan, Molnar, Botos (M. Pop), Villand, Zsiga, Marinas, Feier. Partida va incepe la ora 17.00, iar pretul unui bilet de intrare este de 5 lei.
PS. Din pacate, pe langa problemele create de accidentari sau suspendari, in jurul Olimpiei a aparut o stare de tensiune care nu face bine performantei. Sa speram ca jucatorii vor fi tinuti departe de aceste conflicte care trebuie sa-si gaseasca rezolvarea intr-un mod care sa nu tulbure activitatea si echilibrul jucatorilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns