Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ

OpenAI pregătește lansarea unui motor nou de căutare

OpenAI pregătește lansarea unui motor nou de căutare
OpenAI pregătește lansarea unui motor de căutare pe 9 mai pentru a concura cu GoogleOpenAI, companie susținută de Microsoft, ar putea aduce o schimbare majoră pe piața motoarelor de căutare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Se zvonește că pe 9 mai 2024, OpenAI va dezvălui un nou motor de căutare, care ar putea reprezenta un răspuns la progresele Google în domeniul..FacebookTwitterPinterestGoogle+

 

OpenAI, companie susținută de Microsoft, ar putea aduce o schimbare majoră pe piața motoarelor de căutare. Se zvonește că pe 9 mai 2024, OpenAI va dezvălui un nou motor de căutare, care ar putea reprezenta un răspuns la progresele Google în domeniul inteligenței artificiale. Conform unor surse din industrie, această mișcare este parte a eforturilor Microsoft de a-și consolida poziția global în competiția cu gigantul Google.

 

Dezvoltarea acestui motor de căutare pare să fie o extensie a tehnologiilor Bing și a modelelor avansate de limbaj (LLMs) deținute de Microsoft, cu scopul de a oferi o experiență de căutare diferită și mai completă. Sam Altman, CEO-ul OpenAI, a exprimat dorința de a depăși modelul tradițional al Google Search, integrând funcții care să ajute utilizatorii să găsească, să acționeze și să sintetizeze informațiile într-un mod mai eficient.

 

Acest anunț potențial vine într-un moment în care OpenAI a intensificat angajările pentru personalul de evenimente, semn că pregătește un eveniment de amploare în luna mai. Detaliile despre acest produs nou de căutare web rămân neclare, dar se speculează că ar putea fi integrat în ChatGPT sau lansat ca un produs independent.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with