Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Orban: Demiterea lui Chiliman va afectata performanta PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, luni, pentru Mediafax, ca decizia schimbarii din functie a presedintelui PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, este una profund nedreapta, el apreciind ca o astfel de masura va afecta performanta partidului in alegeri, la nivelul Capitalei.

“Sunt socat. Nu reusesc sa gasesc o explicatie plauzibila pentru aceasta decizie. (…) Lui Andrei Chiliman nu i se poate imputa nimic. El trebuie felicitat, apreciat si sustinut pentru o pozitie serioasa in PNL si in administratia din Bucuresti”, a spus Orban, citat de Mediafax.

 

Orban a tinut sa sublinieze faptul ca Andrei Chiliman a fost ales, alaturi de Vlad Moisescu, vicepresedinte in Biroul lui Crin Antonescu, care, la randul sau, a fost ales senator de Bucuresti cu sprijinul lui Chiliman.

“Crin Antonescu a fost ales senator al PNL intr-un moment dificil, cu sprijinul puternic si masiv al lui Andrei Chiliman, care, in 2008, ca primar al Sectorului 1, a avut un rol determinant in alegerea lui Antonescu ca senator intr-un colegiu din Sectorul 1”, a spus Orban.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Sătmăreanul Florin Iura, secretar de stat la Ministerul Finanțelor.

Sătmăreanul Florin Horațiu Iura a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor. În Monitorul Oficial de miercuri, 28 martie, apar mai multe decizii prin care premierul eliberează trei secretari de stat în Ministerul Economiei şi unul din Ministerul Educaţiei, numeşte noi secretari de stat la Economie, Finanţe, Cultură, Transporturi, Educaţie şi Muncă şi schimbă conducerea ANAF.