Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Organizatia municipala a PDL Satu Mare a facut mai fericite sarbatorile a 100 de familii

Sigla Informatia Zilei
Joi, 12 aprilie, cu ajutorul Organizatiei municipale PDL Satu Mare iepurasul a venit mai repede. Ajutat de ing. Nicolae Suta - presedintele Organizatiei municipale PDL Satu Mare si de ceilalti membri marcanti ai organizatiei, iepurasul a venit la aproximativ 100 de familii nevoiase din municipiul Satu Mare. In plus toti copiii care joi intre orele 13 si 14 au trecut prin fata sediului PDL Satu Mare au primit cate un iepuras de ciocolata.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

George Filip si ing. Nicolae Suta impart pachete cu alimente
George Filip, ing. Nicolae Suta si "iepurasul" PDL impart pachete cu alimente

Joi, 12 aprilie, cu ajutorul Organizatiei municipale PDL Satu Mare iepurasul a venit mai repede. Ajutat de ing. Nicolae Suta – presedintele Organizatiei municipale PDL Satu Mare si de ceilalti membri marcanti ai organizatiei, iepurasul a venit la aproximativ 100 de familii nevoiase din municipiul Satu Mare. In plus toti copiii care joi intre orele 13 si 14 au trecut prin fata sediului PDL Satu Mare au primit cate un iepuras de ciocolata.

La ora 14, 25 de familii cu o conditie materiala mai modesta au venit la sediul PDL Satu Mare, unde au primit pachete cu pasca, cozonac, iepuras de ciocolata, macaroane, ulei, cascaval, parizer si salam.

Ing. Nicolae Suta si interpretul de muzica populara Ghita Blidar
Ing. Nicolae Suta si interpretul de muzica populara Ghita Blidar

Apoi, membrii organizatiei PDL Satu Mare s-au deplasat la blocul de nefamilisti din 14 Mai, unde au impartit peste 50 de pasti, iepurasi din ciocolata si cozonaci. Astfel si cele aproximativ 100 de familii nevoiase vor avea ce pune pe masa pentru a se putea bucura de lumina Sfintei Invierii a Mantuitorului.

Av. Adrian Cozma si "iepurasii" PDL au oferit dulciuri micutilor
Av. Adrian Cozma si "iepurasii" PDL au oferit dulciuri micutilor

Printre cei in sufletele carora membrii organizatiei municipale PDL Satu Mare au adus o raza de speranta si de mangaiere l-am remarcat si pe interpertul de muzica populara Ghita Blidar. Probabil ca putini dintre cititorii nostri cunosc ca in sufletul interpretului Ghita Blidar se ascunde o mare tristete. Cu devotament si foarte multa dragoste el are grija de sotia lui pe care boala grea a tintuit-o la pat.

Si tinerii cu deficiente de auz se vor bucura de Lumina Sfanta a Invierii
Si tinerii cu deficiente de auz se vor bucura de Lumina Sfanta a Invierii

Ing. Nicolae Suta – presedintele Organizatiei municipale PDL Satu Mare i-a inmanat pachetul cu alimente si i-a strans mana cu mult respect urandu-i sanatate, fericire, pace si multa rabdare pentru a putea trece cu bine peste toate incercarile.

In numele Organizatiei municipale PDL Satu Mare, ing. Nicolae Suta le-a dorit tuturor sa se bucure in liniste si pace de Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului, iar lumina Invierii sa le aduca tuturor satmarenilor sanatate, impliniri, bucurie si speranta. Sarbatori fericite!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns