Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EVENIMENT

Palatul Copiilor Satu Mare a strălucit la un concurs prin Nițu Amalia și Livia Păcurar

Într-o zi frumoasă, pe 28 octombrie 2023, pasiunea și talentul pentru dans au fost celebrate în cadrul Concursului Național de Dans Modern "Fantezie în pași de dans", care a avut loc în Cluj-Napoca.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Evenimentul a adunat sute de tineri dansatori din întreaga țară, iar printre aceștia, două eleve de la Palatul Copiilor Satu Mare au reușit să strălucească.

 

Nițu Amalia și Livia Păcurar, eleve dedicate și extrem de talentate, au cucerit podiumul într-un stil spectaculos. Nițu Amalia a obținut locul 1 la secțiunea de dans modern, demonstrând o tehnică impresionantă și o prezență scenica captivantă.

 

De asemenea, Amalia s-a remarcat și la categoria solo dans modern, unde a ocupat din nou locul 1. Cu pași grațioși și o interpretare plină de emoție, a demonstrat că este o adevărată artistă a dansului. În același timp, Livia Păcurar a strălucit în secțiunea de dans contemporan, obținând meritat locul 2, cu o coregrafie impresionantă și expresivitatea sa uimitoare.

 

Concursul a fost extrem de competitiv, cu mulți participanți talentați din toată țara, dar Amalia și Livia au demonstrat că muncă asiduă, pasiunea pentru dans și sprijinul potrivit pot transforma visele în realitate.

 

Ele doresc să mulțumească directorului Gabriela Urs pentru sprijinul constant oferit pe parcursul competiției și profesorului coordonator, Rațiu Adina, pentru îndrumarea sa prețioasă.

 

Cele două tinere dansatoare practică dansul de doi ani și au reușit să atingă performanțe remarcabile. Deja cu realizări mari, Amalia și Livia se pregătesc pentru viitoarele evenimente. Urmează un spectacol special pentru 1 Decembrie, spectacole de Crăciun și o serie de concursuri programate pentru anul 2024 în diferite localități din România.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns