Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Partidul Popular Maghiar si-a prezentat programul electoral

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Programul PPMT a fost prezentat de Gnandt Zoltan, Reszler Janos si Tivadar Denes
Programul PPMT a fost prezentat de Gnandt Zoltan, Reszler Janos si Tivadar Denes

Contactul direct si dialogul cu cetatenii este principala modalitate prin care doreste sa atraga alegatorii Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) – au aratat vineri, 11 mai, candidatii formatiunii politice, care au intrat in cursa electorala.

In cadrul unei conferinte de presa, vicepresedintele filialei judetene si purtatorul de cuvant al PPMT, Reszler Janos, presedintele filialei municipale Satu Mare si ocupantul pozitiei 3 pe lista candidatilor la functiile de consilieri locali, Gnandt Zoltan, repectiv candidaltul PPMT la functia de presedinte al Consiliului Judetean, presedintele filialei judetene a partidului, Tivadar Denes, au prezentat un sumar al programului pe care doresc sa-l puna in practica, daca electoratul satmarean le va oferi sansa.

 

Luni porneste Caravana Noua Unitate a PPMT

 

Tivadar Denes a prezentat in cateva puncte problemele prioritare pe plan judetean, pe care le va rezolva daca ii va reveni functia pentru care candideaza. Programul partidului la nivelul municipiului Satu Mare a fost prezentat de Gnadt Zoltan.

In ambele cazuri pe primul loc figureaza problematica întretinerii drumurilor si respectarea garantiilor asumate de firmele executante. La fel, atat la nivel municipal, cat si la nivel judetean doresc sa sprijine valorificarea productiei agricole locale si dezvoltarea industriei prelucratoare, mai ales in domeniul alimentar.

Ambele programe au fost construite atat pe observatiile membrilor partidului, cat si pe baza unor sondaje de opinie, parerile si nevoile populatiei urmand sa fie consultate permanent si in timpul campaniei.

Luni va porni la drum si Caravana Noua Unitate a PPMT, avand dublu scop: de a oferi informatii alegatorilor, dar si aceea de a evalua in mod direct nevoile comunitatii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns