Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL Bucuresti cere verificarea sumelor cheltuite de USL in campanie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

PDL Bucuresti cere sa se autosesizeze Autoritatea electorala centrala, ANAF si Oficiul pentru prevenirea spalarii banilor in cazul sumelor cheltuite de USL in aceasta campanie, a declarat, marti, seful campaniei PDL Bucuresti, Razvan Murgeanu, aratand ca PDL acuza risipa financiara a USL.

Murgeanu a sustinut, la o conferinta de presa, ca in sectoarele 1, 3 si 6 USL a cheltuit 3,7 milioane de euro pentru afisaj si panotaj, iar limita admisa de lege este de 1,27 de milioane de euro, relateaza Mediafax.

El a spus ca la Sectorul 1 Andei Chiliman isi face o “campanie desantata” si la fel ca Robert Negoita la Sectorul 3 si Rares Manescu la Sectorul 6 a cheltuit peste un milion de euro pentru outdoor.

“PDL Bucuresti cere sa se autosesizeze Autoritatea electorala centrala, ANAF, ba chiar si cei de la spalarea de bani, ca sa vada de unde si cum s-au cheltuit acesti bani”, a spus Razvan Murgeanu.

Intrebat cat cheltuie PDL Bucuresti in aceasta campanie, Murgeanu a spus ca suma este la jumatate fata de campania trecuta si ca aceasta reprezenta sub 25% din ce a cheltuit USL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns