Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL-isti, invatati ce sa spuna impotriva USL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Strategii PDL au elaborat o lista cu sfaturi pe care democrat-liberalii trebuie sa le aplice in lupta cu USL.

Site-ul pesure.ro  a publicat acest punctaj pe care le-au primit toti pedeliștii.

In document pedelistilor li se recomanda sa isi exprima profunda dezamagire si ingrijorare fata de refuzul USL de a respecta vointa poporului roman, asa cum a fost ea exprimata prin Referendumul din noiembrie 2009. “Gestul lui Victor Ponta, de a rupe scrisoarea prin care presedintele Romaniei cerea USL sa respecte votul dat la referendum arata cat pretuieste Alianta Socialista vointa romanilor, pe care o invoca atat de des atunci cand le convine, dar fara nici un fundament”, se arata in document.

.
“PDL nu poate sa fie de acord cu un tip de discurs nationalist si totalitar, care vorbeste despre excluderea din viata politica si publica a opozantilor USL. Ne exprimam profunda ingrijorare fata de derapajele de la democratie pe care discursurile liderilor USL le-au aratat. In acelasi timp, nerespectarea vointei romanilor, exprimata prin referendum, reprezenta un precedent extrem de periculos pentru democratia romaneasca”, scrie in document.

“Tipul de atitudine afisata de liderii USL, de negare a oricarui dialog politic, de exacerbare a conflictelor ideologice, trezeste amintiri ale unor vremuri nu foarte indepartate. Atunci cand vorbesti de eliminarea adversarilor politici, de trimiterea acestora la inchisoare si de impunerea prin forta, prin «razboi», nu mai poti vorbi si de democratie sau de valori”, considera democrat-liberalii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns