Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL Satu Mare si-a lansat candidatii pentru alegerile locale

Sigla Informatia Zilei
Democrati-liberalii satmareni s-au reunit, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare, pentru lansarea candidatilor partidului pentru alegerile locale din 10 iunie. La eveniment a fost prezent secretarul general al PDL, Ioan Oltean. Sub sloganul "Tot greul spre bine", evenimentul a inceput in aplauze. Pe acordurile Imnului PDL "Verde Inrourat" au urcat pe scena candidatii PDL pentru primariile din judet, pentru Primaria municipiului Satu Mare precum si candidatul PDL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Lansarea candidatilor PDL Satu Mare
Lansarea candidatilor PDL Satu Mare

Democrati-liberalii satmareni s-au reunit, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare, pentru lansarea candidatilor partidului pentru alegerile locale din 10 iunie. La eveniment a fost prezent secretarul general al PDL, Ioan Oltean. Sub sloganul “Tot greul spre bine”, evenimentul a inceput in aplauze. Pe acordurile Imnului PDL “Verde Inrourat” au urcat pe scena candidatii PDL pentru primariile din judet, pentru Primaria municipiului Satu Mare precum si candidatul PDL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare.

Apoi, presedintele PDL, Ioan Holdis a salutat prezenta secretarului general al PDL, Ioan Oltean, a reprezentantilor mass-media si a celorlalte persoane membri si nemembri de partid.

Nicolae Suta, Radu Giurca si Ioan Oltean
Nicolae Suta, Radu Giurca si Ioan Oltean

 

Ioan Oltean – In ciuda faptului ca in perioada guvernarii s-a luptat cu o opozitie distructiva si o presa ostila, PDL n-a cedat

 

A urmat un filmulet pregatit de echipa PDL Bucuresti in care a fost prezentata guvernarea Boc. Filmuletul contine lozinci mobilizatoare si declaratii ale fostului premier Emil Boc, iar presedintele Romaniei, Traian Basescu spune “Ce lasam copiilor nostri?! Lasam o casa sau o datorie?!”

Maestru de ceremonii si prezentator a fost deputatul PDL, Ioan Holdis. El a subliniat ca in ciuda faptului ca partidul a guvernat intr-o perioada foarte grea, Guvernul Boc apoi Cabinetul Ungureanu au reusit sa obtina crestere economica. Crestere ce a dus la revenirea salariilor bugetarilor. Apoi, deputatul Holdis a precizat ca la Satu Mare, PDL s-a aflat tot timpul in opozitie.

Secretarul general PDL, Ioan Oltean si-a inceput discursul prin a sublinia ca a venit cu foarte mult drag la Satu Mare, pentru ca stie ca aici sunt oameni de nadejde ai partidului. De asemenea, secretarul general PDL apreciaza ca partidul are nevoie mai mult decat oricand de coeziune. El a spus ca in ciuda faptului ca in perioada guvernarii s-a luptat cu o opozitie distructiva si cu o presa ostila, PDL n-a cedat si astazi avem o Romanie stabila.

Membrii PDL Satu Mare
Membrii PDL Satu Mare

 

“O sa ajunga acest popor sa si-l doreasca cu ardoare pe Emil Boc,” a spus Ioan Oltean

 

In continuare Oltean a vorbit despre cele cateva zile ale Guvernului Ponta, depre incompetenta acestui Guvern, Guvern ce a dus la Palatul Victoria mai multi ministri contestati, ministrii plagiatori, ministrii incompatibili etc. De asemenea, Ioan Oltean a precizat ca primul lucru pe care l-a facut Guvernul Ponta a fost acela de a demite inalti demnitari publici si de a numi prefecti pe criterii politice. Vorbitorul a catalogat Guvernul Ponta ca fiind unul hraparet, lacom, nesatul. “O sa ajunga acest popor sa si-l doreasca cu ardoare pe Emil Boc,” a spus Ioan Oltean.

El apreciaza ca reforma a adus PDL-ului o diminuare substantiala de imagine si a dus la pierderea de membri. Daca la nivel national au fost inregistrate plecari din PDL, la Satu Mare au venit oameni in partid. Ioan Oltean a incheiat exprimandu-si convingerea ca in 10 iunie, Satu Mare se va inscrie printre judetele in care PDL a inregistrat un scor electoral bun.

 

Candidatii pentru primariile din Satu Mare au fost prezentati de Ioan Holdis

 

Aratand spre candidatii pentru primariile din judet, Ioan Holdis, presedintele PDL Satu Mare, a spus “aceasta este echipa cu care intram in lupta electorala”. Printre cei care au luat cuvantul s-au numarat candidatii pentru functiile de primari din comunele Botiz, Calinesti Oas, Cehal, Certeze, Halmeu, Moftin – venit de la PSD. Cu umor el a subliniat ca a apucat doar o luna la Guvernare si acum se simte din nou ca acasa deoarece iar a ajuns in opozitie. A mai vorbit primarita din Tarna Mare, Monica Sobius si Ioan Belbe – primarul comunei Turt.

 

Nicolae Suta – candidatul PDL pentru Primaria Satu Mare vine cu o echipa de profesionisti

 

A urmat Nicolae Suta – candidatul PDL pentru functia de primar al municipiului Satu Mare. La indemnul lui toti cei 53 de candidati pentru primariile din judet s-au ridicat in picioare si au aplaudat sala. Este candidatul care vine din societatea civila si care vrea si poate sa faca din Satu Mare un oras European. “Trebuie sa facem administratie in folosul comunitatii”, spune Nicolae Suta – candidatul PDL pentru Primaria municipiului Satu Mare. La alegerile locale, Nicolae Suta se prezinta in fata electoratului cu o echipa de profesionisti, o echipa de oameni tineri si harnici, oameni care au lasat ceva in locurile prin care au trecut.

Printre membrii echipei prezentate de Nicolae Suta ii amintim pe dr. Cosmin Ratiu, George Filip – jurist, Marius Ceteras – inginer, Zoltan Kiraly si el inginer, Ioan Florin Ciote – economist, prof. Doina Feher, Ioan Claudiu Ardelean consilier juridic, ing. Gheorghe Chilintan, ing. Gheorghe Opris etc. Adversarul politic a fost numit de George Filip balaur cu trei capete, iar la finalul povestii balaurul sfarseste decapitat.

In continuare, ing. Radu Giurca – candidatul PDL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si-a prezentat echipa de consilieri. Dintre acestia ii amintim pe ec. Ioan Holdis, ing. Vasile Berinde, ing. Ioan Mihalca, ing. Ioan Cobarzan, Alexandru Panea, jurist Daliana Lazar, av. Adrian Felician Cozma, dr. Adrian Victor Ciobanu etc.

Evenimentul s-a incheiat cu imnul PDL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns