Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pensionarii din Galaţi l-au huiduit pe premierul Boc

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pensionarii adunaţi, joi, în faţa Prefecturii Galaţi, l-au huiduit pe premierul Emil Boc în momentul în care acesta a coborât din autoturism şi a intrat în Palatul Administrativ, unde se defăşoară şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.

Cei zece bătrâni au strigat “Huo!” şi “Jos Boc!”.

Între timp, premierul a intrat în şedinta Comitetului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă alături de miniştrii Vasile Blaga şi Laszlo Borbely şi secretatrul de stat din MAI Mihai Capră. Prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun l-a informat pe premier cu privire la evoluţia cotelor şi debitelor pe fluviul Dunărea şi pe râurile Siret şi Prut, despre operaţiunile de intervenţie pe diguri şi cu privire la pregătirile pentru eventuale evacuări.

După această prezentare, presa a fost evacută din sala unde se desfăşoară şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.

Pensionarii se află în continuare în faţa Palatului Prefecturii.

La Galaţi, nivelul fluviului Dunărea a atins maximul istoric înregistat în anul 2006, având o cotă de 657 de centimetri, a anunţat, joi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi, Petrica Paţilea Crîngan. Cota a fost atinsă miercuri seară şi a staţionat până joi dimineaţa, potrivit Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos.

În vestul judeţului Galaţi, joi dimineaţa, Siretul avea 694 cm, cu 44 de cm peste cota de pericol, la Şendreni, iar Prefectura a anunţat că există pericolul ca apele Siretului să depăşească digul supraînălţat pe raza acestei localităţi. La Lungoci, râul măsura 669 de cm, cu 19 cm peste cota de inundaţie, relateaza Newsin.

În estul judeţului, la Oancea, râul Prut depăşise, joi dimineaţă, cu 4 cm cota de atenţie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns