Image 1
Image 2

HOROSCOP

Pentru Lei este momentul unei schimbări importante în carieră

Pesti (18 februarie - 20 martie)
Ne aflăm în zodia Pești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Este o zi veselă, plină de viață, cu multe posibilități de distracție și de relaxare. În alte condiții tu îți cenzurezi atitudinea în fața unora, să nu lași impresie greșită, însă astăzi ai curajul să te manifești cum îți vine, lăsând la o parte regulile de manieră.

 

TAUR. Ai așteptat cu multă nerăbdare o anumită veste, iar acum când apare, parcă ți se luminează orizontul. Afli că nu mai trebuie să faci o lucrare grea, un profesor temut de toată lumea nu va fi prezent la un examen, sau scapi de o sarcină care ți-a fost o povară.

 

GEMENI. În loc să stai să-ți plângi de milă că nu ți-a ieșit destul de bine cine știe ce afacere, acum ar trebui să te concentrezi la altceva mai bun, care să te ducă la scopul visat. Ți se face o propunere de zile mari, care îți va aduce rezultate sigure, deci profită de ea!

 

RAC. Ești o persoană cu simț de răspundere, conștientă de rolul pe care îl joci în familie, precum și în comunitatea din care faci parte. Știind că numai de tine și de atitudinea ta depunde bunul demers al unei acțiuni, îți dai toată silința să iasă totul ca la carte.

 

LEU. A venit vremea unei schimbări importante în cariera ta, pe care ai așteptat-o sau ai pregătit-o demult, dar nu credeai că în curând va și sosi acel moment. Însă acum, când ești pus în fața alegerii, te împotmolești și nu mai știi ce să faci: să rămâi, sau să pleci.

 

FECIOARĂ. Te afli într-un anturaj în care nu te simți tocmai în largul tău, dar din clipa în care ți se arată posibilitatea de a scăpa din acest mediu, imediat ți se luminează fața. În astfel de momente delicate știi să apreciezi cu adevărat o companie mai plăcută.

 

BALANȚĂ. Poți obține rezultate mai bune și ai putea realiza un venit mult mai apreciabil, dacă ai lucra ce știi tu mai bine să faci, dar pe cont propriu. Dispozițiile și regulile impuse te limitează, iar în astfel de condiții nu-ți poți pune în valoare aptitudinile.

 

SCORPION. Te-ai trezit vesel și binedispus astăzi și nu prea îți poți exprima compasiunea față de o persoană care trece printr-o perioadă mai grea. Tu ai vrea să o consolezi, dar privind problemele puțin mai detașat, observi că a cam exagerat gravitatea situației.

 

SĂGETĂTOR. Afacerile tale evoluează lent dar sigur. Deși mai este o cale lungă până să atingi rezultatele scontate, ai garanția că le vei obține. Te concentrezi în modul cel mai serios la acestă activitate, știind că merită și va avea urmări dintre cele mai bune.

 

CAPRICORN. Ai toate motivele să fii mulțumit de ziua aceasta, căci primești din toate direcțiile doar aprecieri, vorbe bune și vești excelente. Este o zi generoasă în emoții pozitive și noi energii, încât ai o stare de spirit care te ajută să treci peste toate zâmbind.

 

VĂRSĂTOR. S-a declanșat o adevarată furtună de idei și gânduri în mintea ta, iar toate acestea, la un moment dat îți provoacă o stare destul de confuză. Profită și tu de partea pozitivă a lucrurilor, de energia pe care ți-o transmite și canalizeaz-o spre ceva constructiv.

 

PEȘTI. În zilele următoare timpul tău va fi mult prea limitat, ca atare, nu îți asuma prea multe sarcini. Ai de învățat ceva, dar va trebui să-ți însușești o cantitate mare de materie într-un timp foarte scurt, dar ești norocos, căci ai o memorie fantastică, deci vei reuși.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with