Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Permise de conducere suspendate pentru viteza

Sigla Informatia Zilei
Duminica, 6 mai, politistii rutieri au continuat actiunile de supraveghere a traficului rutier, in scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere. Echipajele de Politie Rutiera au fost cooptate si in activitatile de fluidizare a traficului in zona localitatii Huta Certeze, pentru desfasurarea in conditii de siguranta rutiera a Festivalului "Sambra Oilor".
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminica, 6 mai, politistii rutieri au continuat actiunile de supraveghere a traficului rutier, in scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere. Echipajele de Politie Rutiera au fost cooptate si in activitatile de fluidizare a traficului in zona localitatii Huta Certeze, pentru desfasurarea in conditii de siguranta rutiera a Festivalului “Sambra Oilor”.

Doi soferi au ramas fara permise de conducere pentru depasirea cu peste 50 km/ora a vitezei legale de deplasare, este cazul lui Georghe M., de 37 de ani, din Certeze, si al lui Bela P., de 43 de ani, din Satu Mare care au circulat cu viteza de 102 km/ora in localitatea Ciuperceni.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns